Hoe je je man koning maken

 In ! Geen categorie

Hoe je je man koning maken?

Veel Amerikaanse dames zijn ervan overtuigd dat mannen seksueel vrouwen gebruiken, en dat vrouwen het recht moeten verdedigen om hun lichaam te verwijderen. Daarom kan de Amerikaanse dame een man aanklagen die haar op de straat op haar op de straat keek, per ongeluk de deur naar de kamer gesloten door een intieme instelling te maken, een poging om kennis te maken met een openbare compliment. Blijkbaar is er dus in de ogen van de meeste Amerikaanse mannen geen dergelijke seksuele oproep aan de ogen van Russische mannen, omdat het niet en de open interesse in het passeren van vrouwen. De opvattingen van Amerikaanse mannen niet uitkleden, nodigen niet uit en verleiden niet. Ze glijden voorbij, gaan naar de zijkant, of voldoen aan je kijk op de uitdager van glasvriendelijke ogen en bijbehorende glimlach.

Echter, als vrouwen domen, vooral, over romantische liefde, hebben de meeste mannen seks nodig. Als een vrouw zich moet voelen alsof haar geliefden en de enige, voor een man is het erg belangrijk om een ​​volwaardige man te voelen die zijn geliefde vrouw kan geven, en zelfs als je dat wilt, vertelde haar, van fysieke nabijheid met hem, wens hem en overgave aan hem.

Je kunt het mannelijk egoïsme, een atavisme of op de een of andere manier veranderen, maar dat ze zijn geregeld. Misschien strekken de wortels van een dergelijke psychologie uit van het dier van het verleden, omdat veel dieren de strijd hebben voor het vrouwtje en de strijd voor de positie op de hiërarchische trap, nauw met elkaar verbonden. Heel vaak wijst de leider van de kudde alle vrouwen toe waarvan hij jaloers alle andere mannetjes onderscheidt. Soms is het mannetje, die erin slaagde om “de hoorns” op de leider te instrueren, vol met dergelijk respect voor zichzelf, wat de leider binnenkort werd aangeboden. Sommige apen hebben een merkwaardige concurrentie tussen mannen, wat is om genitale organen aan te tonen. Is het echt een soortgelijke rivaliteit die wordt gezien bij mannen, wanneer ze erin nodig zijn om een ​​spectaculaire schoonheid te hebben, of met elkaar voor elkaar te hebben. Niet daarom waarnemen mannen die de vrouwelijke ontrouw nemen, ook al hebben ze zelf lang verloren belang in hun vrouw? Hebben ze zich op zichzelf als vernederd en verdwenen als een oude leider, die zijn vrouw ontdekte in de armen van de jonge Naha.

Je kunt het nemen, of woedend hierdoor, maar seks voor een man is meer dan een demonstratie van liefde, meer dan plezier. Dit is de basis van zijn zelfrespect, gemeten zijn mannelijkheid, de wegwijzer van zijn positie op de oude hiërarchische trap. En daarom voelt een man die harmonieus en volle seks heeft, als een gelukkig en zalig en kalmeert als de koning, toen zijn grenzen goed versterkt zijn, is het leger krachtig en bestrijder, en de onderwerpen zijn vol met eerbied. Een man die zich niet moedig en wenselijk, ongelukkig en vernederd voelt als de koning in ballingschap.

Stel je voor wat er zal gebeuren als een man die de koning in ballingschap aanvoelt, plotseling in de armen van een vrouw zal zijn die hem de troon zal geven? Meestal wordt hier een van de twee scenario’s geïmplementeerd: of hij zal een vrouw verlaten die hem van de kroon heeft, of hij zal bij haar blijven (omwille van kinderen, openbare vrede en anderen.), maar zal vaak degene bezoeken die hem naar de top van het zelfrespect brengt.

Laten we teruggaan naar onze Amerikanen. Wat past niet bij hen in Amerikaanse dames, en waarom op zoek naar de bruid die ze optellen aan een afstandelijk onbegrijpelijk land? Is het niet dat Russische vrouwen die wonen onder met sneeuw bedekte vlaktes beroemd zijn om de warmte en vrijgevigheid van hun aard (natuurlijk, er zijn onder Amerikaanse bruidegoms en die op zoek zijn naar een gratis huishoudster, of een kok, maar ze moeten wegblijven van hen). Helaas, niet alle zoekers van geluk en Russische bruiden vinden waar ze naar op zoek waren. Veel Russische dames zijn extreem onwetend in seks, en hun ideeën over het worden gereduceerd tot het feit dat “mannen het nodig hebben”, of eerlijk gezegd te maken, en actief seks gebruiken als een middel van straf en het trekken van geld, of het koud en onverschillig te trekken. Paradoxaal genoeg, maar het plaatst ze in een moeilijke positie, en niet hun echtgenoten. Judge zichzelf, niet in de gelegenheid om haar echtgenoot te fascineren met een schattig en geestig gesprek, die niet in staat zijn om zelfs met hem te praten voor zielen die niet bekend zijn met de cultuur en de douane van dit land die een duizend irritante misrekeningen plegen, Ze kunnen het enige wapen niet eens gebruiken dat ze in handen van de natuur heeft geïnvesteerd. Tenslotte is seks echt een krachtig wapen in vrouwelijke handen, waarmee je vrij kunt doen zonder woorden. En bovendien is het een manier om de nabijheid tussen twee personen te creëren, een manier om je man aan hem te binden en gelukkig te maken. Een vrouw die erin slaagde om de verborgen verlangens van een man te ontdekken en te persen, zal altijd het vuur in zijn bloed aansteken, ongeacht hoe ze eruit ziet en tadalafil bestellen wat haar buste is. Maar seks is geen zweep, geen peperkoek en geen heldwanten. Seks is honing en patronen, dit zijn “zware honingraten en zachte netwerken” waarin elke man blij zal zijn met bereidheid, niet aan het nadenken over vrijgave. Immers, de herinnering aan het geprobeerde genot en de anticipatie van de nieuwe gelukzaligheid maakt een man voor een vrouwramruit van andere obligaties. En wanneer de woorden zullen verschijnen en de gesprekken gemakkelijk zullen worden gegoten wanneer de banden van samenwonen, gemeenschappelijke belangen, wanneer een vrouw beter zal worden begrepen door haar man en zijn land, de verbinding die zich uitstrekt tussen twee lichamen, en de basis waarvoor het zal overlappend patroon van toekomstige relatie. En vertel je een geheim? Toen respecteer dat hij zich in relatie tot zichzelf zal voelen, zal hem vergeten over haar kleine miscalculaties en Lypsus. Omdat de partner van de koning altijd de koningin is, zelfs als ze wordt gegoten met verf in het supermarktkantoor of overdreven gedoe in het restaurant.

Het blijft om te begrijpen hoe de kroon op het hoofd van mijn man op te leggen. Het is niet zo moeilijk. Love and Begrijp je man proberen goede seksuele boekenboeken te lezen, seks te behandelen als vreugde en manier om elkaar te kennen, wees niet bang om te bespreken wat je leuk vindt en wat niet (vertoont de delicatesse, en onthoud dat mannen in ieder geval vergeet. betreft hun mannelijkheid).

Kortom, ik zou iedereen willen aanbevelen die nog geen harmonie heeft bereikt in het huwelijk, de boeken van de American Sexologist Graham Masterton, die gemakkelijk online te vinden zijn op kopen kamagra het Russische internet. Naar mijn mening is dit een van die auteurs wiens boeken het leven kunnen draaien en het beter, helderder, gelukkiger maken.

Recent Posts

Leave a Comment